Зустріч з професіоналом — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з професіоналом

24 жовтня 2024 Новини та події

18 жовтня 2024 року в Університеті відбулася надзвичайно цікава та корисна гостьова лекція на тему «Практичні аспекти сучасного HR-контролінгу організації». Лекцію провів директор вітчизняного підприємства ТОВ «Ризик-контроль» Коржевський Ігор Іванович, який поділився своїм безцінним досвідом і знаннями в цій важливій сфері.

Захід був організований для здобувачів освітніх програм зі спеціальності 073 «Менеджмент» бакалаврського рівня освіти, магістрантів, а також для усіх бажаючих учасників освітнього процесу Університету «КРОК».

Ігор Іванович, як експерт у галузі економічної безпеки вітчизняних підприємств, представив своє системне бачення концепції HR-контролінгу, розкриваючи дієві інструменти її реалізації в сучасних умовах. Він також поділився актуальними інформаційними матеріалами та надав зразки діючих документів, що використовуються в умовах конкретного підприємства.

Ця лекція стала важливим кроком у практичній підготовці наших студентів, адже вона не лише збагачує теоретичні знання, а й надає практичні інструменти, які можуть бути застосовані у реальному бізнес-середовищі.

Дякуємо всім учасникам за активну участь, а Ігорю Івановичу за його час та зусилля, які він витратив на підготовку і проведення лекції. Сподіваємось на подальшу співпрацю та нові цікаві зустрічі!



З найкращими побажаннями, 
кафедра управлінських технологій

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з професіоналом