Професійна студія від ЦРК для студентів ОП «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійна студія від ЦРК для студентів ОП «Туризм»

16 травня 2024 Новини та події

Вже стало доброю традицією починати навчально-ознайомчу практику для студентів 1 курсу освітньої програми «Туризм» професійним заходом від Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК».

Тема професійної студії цього року: «Центр розвитку кар’єри: плануємо  кар’єру  разом». «Освітній Хаб міста Києва: вчимося самостійно здобувати професійні компетентності». «Як створити профіль в Linkedin, щоб тебе знайшов роботодавець».

Спікерами виступили: Олександр Карлов – директор Центру розвитку кар’єри  (ЦРК) Університету «КРОК» та Павло Лебедєв – помічник директора із зовнішніх комунікацій ЦРК Університету «КРОК», голова проєктної групи «Характерники».

Пан Олександр вже традиційно протягом кількох років проводить такий захід, знайомлячи студентів із діяльністю ЦРК в сучасних умовах, перед яким щороку постають нові виклики, нові задачі особливо в складних умовах війни.

Людмила Мелько – завідувач кафедри туризму, яка традиційно відкриває практико-орієнтовані заходи і є керівником навчально-ознайомчої практики для студентів 1 курсу, наголосила на важливості проведення курсової підготовки на платформі «Освітній Хаб міста Києва», з яким підписаний договір про співпрацю, і діяльністю з яким опікується ЦРК. Пан Олександр продемонстрував відеоролик про користування даним ресурсом.

Надзвичайно корисною важливою частиною заходу було ознайомлення студентів із платформою Linkedin. Павло Лебедєв на прикладі свого профілю у цій мережі продемонстрував її можливості щодо залучення у професійну спільноту, у т.ч. створення резюме. Був показаний надзвичайно професійний відеоролик від Марини Джулай про реєстрацію на цій платформі, особливості користування її потужними ресурсами.

На захід були запрошені і студенти старших курсів освітньої програми «Туризм». Студенти висловилися про актуальність таких заходів і важливість залучення зі студентських років до професійного середовища за допомогою різних інструментів.

Кафедра туризму висловлює щиру подяку Карлову Олександру Федоровичу та Лебедєву Павлу Олеговичу за професіоналізм і багаторічну потужну співпрацю із кафедрою туризму!

Не дивлячись на зовнішні виклики та загрози, пов’язані із війною на території України, потрібно рухатись вперед і здійснювати підготовку майбутніх фахівців!

***

Відгуки студентів про участь у заході:

Григоровська Олена, 1 курс, ТУР-23дист: «Мені дуже сподобався захід з практики. ЦРК пропонує велику кількість  можливостей проходження практики та працевлаштування для студентів. Для мене корисним та цінним стали  поради спікерів щодо створення і оформлення профілю  в Linkedln, який може дати можливість пошуку роботи». 

Бекешко Вікторія, 1 курс, ТУР-23: «Мені дуже сподобалося, навіть якщо я ніколи не чула про сервіс LinkedIn. Заняття було цікаве, інформативне та корисне. Цей сервіс дуже потрібний і корисна платформа для пошуку роботи».

Лудчак Вікторія, 2 курс, ТУР-22: «Мені все сподобалося, спікери були готові відповісти на усі питання студентів і розповісти нюанси. Подача інформації мені здалася легкою, комфортною і зрозумілою». 

Єрмаков Юрій, 2 курс, ТУР-22: «На заході я дізнався про соціальну мережу, за допомоги якої можна знайти роботу і порекомендувати себе і свої навички роботодавця Дякую!»

Королишин Мар’яна, 3 курс, ТУР-21: «Сьогодні у мене виникли дуже гарні та позитивні емоції. Адже були на професійній зустрічі із Центром розвитку кар‘єри. Нам детально показали та розказали як створити профіль в Linkedin. Чудово, що ЦРК допомагають студентам із підтримкою у працевлаштуванні, а також підкажуть як професійно написати резюме. Це було неймовірно цікаво та корисно!»

Кузьменко Ніна, 3 курс, ТУР-21: «Дякую за можливость бути присутньою на цікавому заході! Я дізналася, де можна знайти інформацію про проходження виробничої практики, про всі етапи створення та просування сторінки в онлайн-мережі  LinkedIn, та як зацікавити «потенційних роботодавців». 

 

Оновлено: Четвер, 16 травня 2024 15:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійна студія від ЦРК для студентів ОП «Туризм»