Екскурсія до готельного підприємства «CITYHOTEL» — Університет «КРОК»

Новини та події

Екскурсія до готельного підприємства «CITYHOTEL»

21 травня 2024 Новини та події

Практико-орієнтована підготовка майбутніх фахівців – вимога часу, не дивлячись на зовнішні виклики та загрози.

Великою удачею стало відвідування під час війни у травні 2024 року одного з кращих готельних підприємств – «CITYHOTEL» студентами 1 курсу освітньої програми «Туризм», разом із Людмилою Мелько  – завідувачем кафедри туризму, керівником практики.

Нас гостинно зустрічали та познайомили із готелем Людмила Борисова – директор з персоналу та Ганна Голота – менеджер з персоналу, яка, до речі,  навчалась у нашому КРОЦі.

Готельне підприємство «CITYHOTEL» має надзвичайно вигідне розташування, знаходиться в центрі міста. Це один із нових типів бізнес-готелів, який майстерно поєднує сучасні технології, дизайн, екологічність матеріалів, індивідуальний підхід, професіоналізм персоналу, можливість і працювати, і відпочивати.

Студенти познайомились із номерами різного типу, вишуканим сучасним інтер’єром, відвідали конференц-зал, ресторан   італійської та французької кухні Matisse, який знаходиться на 15 поверсі. Надзвичайно вразили панорамні вікна цього ресторану, з яких відкривається прекрасний вид на чарівний Київ.

Найбільше, що вразило на екскурсії, це дружня команда працівників, їх професіоналізм, гостинність. Всюди відчувається піклування про гостей і затишна атмосфера.

Студентам надзвичайно сподобалась екскурсія. Подібні заходи є надзвичайно важливими для підготовки майбутніх фахівців туристичної індустрії.

Висловлюємо величезну подяку керівництву готелю та працівникам, які гостинно нас приймали! Особливо величезна подяка пані Людмилі Борисовій та пані Ганні Божук за прекрасну професійну екскурсію, гостинність, приклад закоханості у свою справу!

Щиро дякуємо Карлову Олександру – директору Центру розвитку кар’єри та Мелько Людмилі – завідувачу кафедри туризму за організацію прекрасного заходу!

 

***

Відгуки студентів про захід (1 курс, група ТУР-23):

Запара Кіра: «В готелі висока якість обслуговування. Мені сподобалось, як про нього розповідали на екскурсії, від всієї душі, і було помітно, що працівники стараються, щоб гостям було зручно та комфортно».

Бекешко Вікторія: «Взагалі в готелі я була уперше у своєму житті… Але хочу зазначити, що дуже сподобалося, персонал привітний та чемний, дуже професійний. Номери класні, гарно прибрані».

Жданова Анастасія: «Готель справив дуже сильне враження, я ніколи не була у 4-х зіркових готелях, враховуючи,  що потрапити на екскурсію було великою удачею! На екскурсії розповідали, що «готель як годинник»: ніщо не може зупинитися, а деякі працівники, як феї, вони ніби є, але – непомітні. Мені сподобався готель. Ввічливий персонал! Було б цікаво там попрацювати! Дуже дякуємо!»

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Туристи в гостях у CITYHOTEL // 03.05.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 23 травня 2024 15:17
Детальніше в цій категорії: « Leaders Day Практика від ЦРК »
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екскурсія до готельного підприємства «CITYHOTEL»