Студенти освітньої програми «Туризм» відвідали унікальний «Прем’єр-Палац» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти освітньої програми «Туризм» відвідали унікальний «Прем’єр-Палац»

23 травня 2024 Новини та події

Знайомство із готельною індустрією – одне із важливих завдань майбутніх фахівців з туризму, що сприяє формуванню професійних компетентностей.

У травні 2024 року студенти 1 курсу освітньої програми «Туризм» під час навчально-ознайомчої практики, разом із Людмилою Мелько – завідувачем кафедри туризму та Тетяною Сокол – доцентом кафедри туризму,  відвідали перший п’ятизірковий готель на території України «Прем’єр-Палац», якому виповнилося понад 100 років.

Модератором заходу, екскурсоводом виступила Світлана  Мокроусова – начальник відділу управління персоналом, яка перед початком екскурсії представила потужну професійну презентацію про діяльність готелю. Також ми познайомилися із паном Олександром – генеральним директором готелю, який привітав команду студентів-екскурсантів, з яким зробили фото на пам’ять.

П’ятизірковий готель «Premier Palace Hotel» розташований у центрі міста, його унікальна історія невід’ємна від історії Києва.

Під час екскурсії студенти познайомилися із розкішним інтер’єром та гостинним персоналом. Студенти відвідали конференц-зали, вишукані ресторани та бари. Надзвичайну зацікавленість викликали різні типи номерів, серед яких: королівський, класичні, стандартні, одномісні, двомісні. Але неймовірне враження справили тематичні номери, серед яких: гетьманський, Роксолани, Сержа Лифаря та інші. Також студенти відвідали критий басейн, фітнес та спа центр, сауну, лазні, познайомились з приміщеннями, де відбувається прасування одягу, та інші приміщення. А ресторан «Атмосфера» на даху викликав захоплення!

Екскурсія відбувалась протягом трьох годин. Захоплює подих і від історії, і від приміщень, і від дружньої атмосфери! Враження неймовірні!

Надзвичайно вразила дружня команда готелю, привітний персонал, але найбільше – найпотужніший професіоналізм і закоханість у свою справу пані Світлани.

Величезна подяка пану Олександру – генеральному директору готелю,  працівникам, які гостинно приймали кроківців, а особливо  – Світлані Мокроусовій за надзвичайно професійну екскурсію!

Щиро дякуємо пану Мелесику Сергію  – доценту кафедри туризму за організацію екскурсії!

 

 

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Екскурсія до готелю «Прем'єр-Палац» // 09.05.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 23 травня 2024 16:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти освітньої програми «Туризм» відвідали унікальний «Прем’єр-Палац»