Майстер-клас від туроператора «Сакумс» для майбутніх фахів з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас від туроператора «Сакумс» для майбутніх фахів з туризму

24 травня 2024 Новини та події

Професійні студії від туроператора «Сакумс» – багаторічна традиція нашої спільної взаємодії. Студенти 1-3 курсів освітньої програми «Туризм»  стали учасниками практико-орієнтованого майстер-класу на тему: «Туроператорська діяльність. Особливості та етапи роботи з клієнтом в умовах сьогодення», який відбувся 15 травня 2024 року. Спікером заходу виступив Кіт Михайло Олегович – заступник директора туроператора «Сакумс» (Львівське відділення).

Пан Михайло продемонстрував всі етапи взаємодії із клієнтами: від подачі заявки до формування туру. Були продемонстровані бази, де відбувається обробка інформації, яким чином взаємодіють між собою працівники, щоб швидко та професійно обробити заявку та донести результат до клієнта.

Вражає рівень професіоналізму і пана Михайла, і всієї команди туристичного підприємства. Студенти, затамувавши подих, стали свідками реального виробничого процесу щодо своєї майбутньої професійної діяльності.

Михайло Олегович також зупинився на особливостях туроператорської діяльності  у такий складний воєнний час, відповів на численні запитання учасників заходу.

На майстер-класі були присутні й викладачі, працівники кафедри туризму Університету «КРОК». Людмила Федорівна Мелько – завідувач кафедри туризму подякувала пану Михайлу за багаторічну співпрацю і на цій ниві, за професійно проведений захід та наголосила на важливості практико-орієнтованої підготовки для майбутніх фахівців.

Надзвичайно точно висловила своє враження від майстер-класу Королишин Мар’яна, студентка 3 курсу освітньої програми «Туризм»: «Зустріч із туроператором «Сакумс» викликала у мене дуже позитивні емоції. Михайло Олегович поділився корисною та важливою інформацією та детально все показав: основні етапи роботи з клієнтами, бази бронювання туру та їх етапи, унікальність роботи з клієнтами, як саме вони працюють. Дуже важливо у такий важкий час розвиватися та підтримувати економіку країни. Бажаю успіхів та процвітання!»

Щиро дякуємо пану Михайлу за професійно проведений захід, закоханість у туризм, а всім учасникам заходу за активну участь!

Щиро бажаємо нашим партнерам-однодумцям – туроператору «Сакумс» професійних успіхів! Запрошуємо наших друзів до подальшої співпраці!

Оновлено: П'ятниця, 24 травня 2024 16:01
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас від туроператора «Сакумс» для майбутніх фахів з туризму