Презентація «Ерасмус для молодих підприємців» — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація «Ерасмус для молодих підприємців»

28 травня 2024 Новини та події

23 травня 2024 року в рамках програми «Ерасмус для молодих підприємців» навчально-науковий інститут міжнародної освіти у співпраці з провідними українськими компаніями, такими як: CIVITTA, YEP та RadarTech організував офлайн-презентацію програми «EYE» в Університеті «КРОК».

Захід мав на меті презентувати програму «Ерасмус для молодих підприємців» для зацікавлених осіб, хто попередньо був рекрутований партнерами та зареєстрований для участі.

В кооперації партнери підготували вичерпну презентацію про умови та етапи участі в програмі, а також надали інформацію про можливості для учасників в рамках інших проєктів. Випускники програми поділилися своїм досвідом мобільності та презентували вже реалізовані бізнес-ідеї, з якими вони вирушали на мобільність, або надихнулись протягом неї.

Завдяки дійсно вмотивованим учасникам було проведено досить вичерпну сесію «питання-відповідь», завдяки чому кожен мав змогу отримати відповіді на усі запитання.

Навчально-науковий інститут міжнародної освіти продовжує і надалі плідно працювати задля успішних обмінів.

Дякуємо учасникам, які долучилися до заходу в Університеті «КРОК» та партнерам проекту програми «Ерасмус для молодих підприємців»!

 

 

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація «Ерасмус для молодих підприємців»