Тренінг «Сервіс-менеджмент як інструмент сталого розвитку сфери гостинності» для студентів освітньої програми «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг «Сервіс-менеджмент як інструмент сталого розвитку сфери гостинності» для студентів освітньої програми «Туризм»

28 травня 2024 Новини та події

У процесі підготовки майбутніх фахівців з туризму важливою складовою є формування в них глибокого розуміння принципів професії, зокрема сервісного підходу.

В межах практики студенти кафедри туризму «Університету КРОК» 17 травня 2024 зустрілися з Олександром Чорним – експертом-практиком зі сталого розвитку бізнесу, власником і бізнес-тренером Готельної школи «Smart Education», який провів тренінг «Сервіс-менеджмент як інструмент сталого розвитку сфери гостинності», маючи багаторічний досвід.

Не дивлячись на потужну професійну діяльність щодо консультування бізнесу в сфері гостинності та туризму, величезну зайнятість, пан Олександр також проводить тренінги для студентів – майбутніх фахівців туристичної сфери  та щедро ділиться з ними своїми знаннями та досвідом.

Під час заходу студенти по-новому подивилися на важливість високого рівня сервісу в туристичній індустрії. Спілкування та обмін думками зі спікером були надзвичайно активними і насиченими, студенти разом з тренером шукали відповіді на питання, як поводити себе в різних ситуаціях. Встигли поговорити про емоції та очікування, стандарти і винятки, правила та емпатію, прописане та емоційне сприйняття гостинного бізнесу.

Наостанок зробили фото на пам'ять, а Людмила Мелько – завідувач кафедри туризму, подякувала пану Олександру Чорному за надзвичайно цікавий і корисний тренінг та запросила спікера в гості до Університету «КРОК» відвідати кафедру туризму.

Щиро дякуємо пану Олександру за величезний професіоналізм, за реальну допомогу у підготовці майбутніх спеціалістів щодо передачі знань і досвіду, вміння доступно донести до молодої аудиторії складні речі про бізнес та успіх, за величезний позитив!

Цей захід вдалося провести завдяки дружнім партнерським відносинам, які будує кафедра туризму та її співробітники протягом тривалого часу. Щиро дякуємо Марії Растворовій – доценту кафедри туризму, члену Всеукраїнської асоціації гідів, за організацію заходу!

Щиро дякуємо усім студентам за активність та позитивні відгуки!

 

***

Пропонуємо познайомитися із враженнями студентів від заходу:

Королишин Мар’яна, 3 курс, ТУР-21: «Зустріч була надзвичайно цікава! Я дізналася про сервіс і комунікації, стандарт спілкування, клієнтоорієнтованість, стандарт бронювання, причини конфліктів та їх вирішення, про 7 помилок сервісного обслуговування, бізнес-процеси, стандарти та багато іншого. Велике задоволення від зустрічі! Щиро дякую!» 

Толстая Марія, 2 курс, ТУР-22дист: «Дуже цікавий був тренінг – я слухала від початку до кінця. Після тренінгу залишалась ще довго в захваті. Дякую за таку можливість!»

Лапенко Альбіна, 2 курс, ТУР-22: «Як людина, яка навчається на туризмі, була приємно вражена! Дуже приємний лектор, а головне – сама його промова! Навіть час минув, по відчуттям,  дуже швидко. Загалом, хочу ще раз подякувати Smart Education Hotel School за приємно проведений час та досвід».

Рогова Анастасія, 3 курс, ТУР-21: «Захід був проведений дуже професійно, було приємно послухати людину, яка дійсно розуміється у своїй справі і має таку змогу передавати нам свої знання, думки і просто багато чого корисного. Тому щиро дякую за таку можливість побувати на заходах та підвищити свої знання та навички».

Єрмаков Юрій, 2 курс, ТУР-22: «Спікером був справжній експерт! Як доступно викладається матеріал! Рекомендую Університету налагодити більш тісну співпрацю з паном Олександром!»

Орел Яна, 4 курс, ТУР-20: «Сьогодні мала можливість приєднатися до тренінгу, який проводив Олександр Чорний. Залишились позитивні та приємні враження. Сподобався підбір інформації, яка була доступною та короткою, а також взаємодія з аудиторією. Завдання та питання під час заходу були теж максимально цікавими та не типовими. Щиро рекомендую Smart Education Hotel School».

Оновлено: Вівторок, 28 травня 2024 17:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг «Сервіс-менеджмент як інструмент сталого розвитку сфери гостинності» для студентів освітньої програми «Туризм»