«Економіка відновлення» – новий підручник — Університет «КРОК»

Новини та події

«Економіка відновлення» – новий підручник

19 червня 2024 Новини та події

Шановні друзі!

Раді повідомити, що під редакцією професора Грушка Віктора Івановича видано новий підручник «Економіка відновлення». Авторський колектив співробітників Університету «КРОК» переконаний, що для переходу від воєнної економіки до післявоєнного стану її відновлення на якісно новому рівні необхідний обґрунтований та об’єктивний аналіз. Ця книга покликана вирішити проблеми, породжені війною.

У процесі підготовки рукопису автори використали наукові доробки українських і зарубіжних учених, економістів і практиків, які є авторитетами з даної проблематики. Підручник розглядає питання відновлення економіки країни після безумовної перемоги над агресором – російською федерацією. Пропонується використання світового досвіду для відбудови економіки нашої країни, визначення вартості та пошук джерел, як власних, так і запозичених, для реалізації успішного відновлення та функціонування економіки в Україні.

Книга розрахована на студентів, аспірантів, науковців та усіх зацікавлених у проблематиці післявоєнного відновлення економіки нашої країни.

Проф. Євгеній Бобров

Оновлено: Понеділок, 24 червня 2024 12:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Економіка відновлення» – новий підручник