Курси підвищення кваліфікації для державних службовців категорії В — Університет «КРОК»

Новини та події

Курси підвищення кваліфікації для державних службовців категорії В

23 липня 2024 Новини та події

Спеціальна короткострокова програма «Організація та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, як складова мобілізаційної підготовки в державних органах, на підприємствах, в установах та організаціях України».

Мета: Підвищення спроможності державних службовців, посадових осіб організувати ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів в державних органах, на підприємствах в установах та організаціях шляхом удосконалення їхньої професійної компетентності. Ознайомлення учасників навчання із нововведеннями в законодавстві з питань організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, як складова мобілізаційної підготовки в державних органах, на підприємствах, в установах та організаціях України.

Після закінчення навчання: слухачі отримають знання та навички, необхідні для роботи з організації військового обліку та мобілізаційної підготовки підприємств, організацій та установ в Україні. Ознайомляться з вимогами сучасних нормативних документів та організацією ведення військового обліку призовників, військовозобов`язаних та резервістів на підприємствах, в організаціях та установах в Україні. Також матимуть можливість підтримувати спілкування з іншими випускниками курсів та отримувати консультації після випуску.

Для проведення навчальних занять: залучені висококваліфіковані фахівці, які мають великий досвід практичної роботи з організації військового обліку та мобілізаційної роботи. Брали активну участь в розробці нормативної документації, яка регламентує здійснення важливої для зміцнення обороноздатності нашої держави діяльності на вітчизняних підприємствах, в організаціях та установах у сучасних умовах.

Навчальні заняття проводяться дистанційно на базі платформи «Teams» у форматі прямого спілкування з викладачами у режимі реального часу, що дає змогу слухачам ставити запитання та отримувати кваліфіковані відповіді. А також у слухачів є можливість отримати індивідуальні консультації.

Після закінчення курсів слухачі отримають в електронному вигляді всі навчальні матеріали (відеолекції, презентації) для додаткового ознайомлення у зручний час та використання у подальшій професійній діяльності.

Цільова група: Категорії посад державної служби: В

Вимоги до учасників навчання: Наявність спеціальної (курси, семінари тощо) або неповної вищої або вищої освіти відповідного напряму підготовки (кадрова робота, управління персоналом) (прослухав курси або молодший бакалавр, бакалавр (молодший спеціаліст) або магістр (спеціаліст)). Без вимог до стажу роботи.

Обсяг програми (кредити ЄКТС): 0.93

Зарахування на курси підвищення кваліфікації
Для зарахування на курси підвищення кваліфікації необхідно надати документи:

  • копію документа, що посвідчує особу (паспорт, 2-3 сторінки);
  • копію документа про освіту;
  • заяву про зарахування на курси.

Документи можна надати у паперовому або електронному вигляді. В електронному вигляді скановані або сфотографовані документи надсилаються на електронну пошту: [email protected], 0636789979

Зареєструватись на курси: з 02-15 вересня 2024 року
Початок: 17 вересня 2024 року

Вартість навчання з урахуванням отримання навчальних матеріалів за всіма темами програми курсів – 4000 грн.


Опис програми курсу | Документи верифікації програми | Додаткова інформація 

Оновлено: Вівторок, 23 липня 2024 20:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Курси підвищення кваліфікації для державних службовців категорії В