Випуск студентів ОП «Комп'ютерні науки» 2024 — Університет «КРОК»

Новини та події

Випуск студентів ОП «Комп'ютерні науки» 2024

24 липня 2024 Новини та події

Нещодавно в Університеті «КРОК» відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврам за спеціальністю 122 «Комп'ютерні науки». Основне завдання під час навчання цих студентів полягало в набутті знань та компетенцій щодо методів, які використовуються при проєктуванні та розробці передових програмних систем.

Протягом чотирьох років студенти опановували концептуальні основи обчислювальної техніки, включаючи фундаментальні алгоритми, мови програмування, операційні системи та інженерні методи розробки програмного забезпечення. Особливий акцент робився на практичному застосуванні отриманих знань у реальних проєктах, що дозволило студентам набути цінного досвіду та підготуватися до майбутньої професійної діяльності.

Випускники висловили подяку своїм викладачам за підтримку та натхнення, а також поділилися планами на майбутнє. Багато з них вже працюють або мають пропозиції від провідних IT-компаній та готові розпочати кар'єру в галузі інформаційних технологій.

Університет «КРОК» та ННІІКТ вітає своїх випускників з успішним завершенням навчання. Нехай ваш шлях буде успішним, а мрії здійснюються!  

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Церемонія вручення дипломів бакалавра (КН) // 11.07.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 24 липня 2024 18:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Випуск студентів ОП «Комп'ютерні науки» 2024