#проКРОК #проПсихологію від випускників — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК #проПсихологію від випускників

23 липня 2024 Новини та події

Нещодавно Полторацька Поліна здобула диплом бакалавра психології та поділилася відгуком про навчання на програмі «Екстремальна та кризова психологія» в Університеті «КРОК».

«Все своє життя я стикалась з обмеженнями.

І безмежно вдячна Університету «КРОК» за свободу, яку він подарував!

Маючи досвід навчання в декількох державних навчальних закладах, для мене було великим здивуванням, що навчання може бути таким, яким воно є в Університеті «КРОК»!

Моє знайомство з КРОКом почалось з курсу Дитячої психології Навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом» і під час навчання я просто закохалась в КРОК! В організацію навчання, підбір навчального матеріалу та його практико-орієнтованість, а також в дивовижних майстрів своєї справи, яких Навчально-практичний психологічний центр «Крок за КРОКом» та кафедра психології залучають до навчання майбутніх фахівців!

В Університеті ти справді можеш все, що забажаєш!

Ти можеш навчатись у ЗВО та отримувати актуальні, практико-орієнтовані знання від провідних фахівців галузі, які є не тільки включеними науковцями, а також й активними практиками, які охоче діляться власним досвідом роботи з клієнтськими випадками та завжди раді підказати щось студентам, які тільки набувають першого досвіду з консультування!

Ти можеш писати наукові роботи на запропоновані теми, а також Кафедра радо допоможе у дослідженні тем, що стосуються власних наукових інтересів студента!

Ти можеш здобувати освіту в ЗВО і бути в безпеці, адже КРОК – це простір без корупції та упереджень, який завжди оберігає та підтримує своїх студентів! А викладачі, керівництво кафедри та методисти завжди прийдуть на допомогу у будь-яких ситуаціях!

КРОК – це місце можливостей! Місце професійного і кар'єрного розвитку, адже Університет допомагає різнобічному розвитку своїх студентів, підтримує в процесі навчання і після завершення.»

Оновлено: Вівторок, 30 липня 2024 13:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК #проПсихологію від випускників