Триденний тренінг ArtNoConflict — Університет «КРОК»

Новини та події

Триденний тренінг ArtNoConflict

25 липня 2024 Новини та події

18 липня 2024 року завершився триденний тренінг у рамках проєкту Еразмус+ Мистецтво переговорів і вирішення конфліктів (Медіація)/ArtNoConflict, м.Дордрехт, Нідерланди, де Університет «КРОК» представляють к.ю.н., доцент кафедри державно-правових дисциплін юридичного факультету Інна Доляновська І.М. та доцент Бізнес Школи КРОК, к.філ.н. Наталія Калініна.

Останні два дні тренінгу були присвячені оговоренню таких питань, як: як попередити конфлікт?як не поглибити конфліктну ситуацію ще більше, з неможливістю будь-якого примирення?які інструменти комунікації краще використати, щоб зрозуміти один одного сторонами?нарешті, яким чином спонукати сторін почути один одного для пошуку найкращого рішення за допомогою посередника - медіатора? як перетворити конфлікт на продуктивну комунікацію.

Ці важливі питання ввійдуть в основу тренінгової програми для молоді з України, Грузії, Нідерландів, оволодівши якою, молоді люди набудуть навичок ненасильницької комунікації та деескалації конфлікту за допомогою інструментів медіації.

Команда Університету КРОК щиро вдячна організатору тренінгу – Нідерландській Бізнес Академії та ректору Академії проф.Яну ван Звітену, тренерам з НЛБА та Університету Миколаса Ромеріса (м.Вільнюс, Литва). Працюємо далі над реалізацією проєкту!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Триденний тренінг ArtNoConflict