#проКРОК від Анастасії Безкоровайної — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК від Анастасії Безкоровайної

25 липня 2024 Новини та події

Випускниця спеціальності «Психологія» Анастасія Безкоровайна відгукнулася про навчання на кафедрі психології Університету «КРОК».

Це були нелегкі 4 роки ковіду та війни, але, попри всі невзгоди, що випали на долю нашої групи, ми успішно пройшли їх та будемо згадувати із щемким теплом у серці! Одна з вагомих причин, чому я й надалі рекомендуватиму Університет «КРОК» та кафедру психології зокрема, це те, що ти отримаєш дуже гарну базу, фундамент, на якому зможеш побудувати подальшу кар‘єру, ти наберешся досвіду, познайомишся з крутецькими людьми, здобудеш цінні знання та враження, відчуєш - як це, коли тебе розуміють та підтримують, коли ти сам береш відповідальність за свою успішність, але викладачі терпляче допомагають тобі та відносяться до тебе максимально лояльно, якщо бачать, що ти стараєшся!

Я щиро вдячна Університету «КРОК», кафедрі психології, усім нашим викладачам, моїм одногрупникам та працівникам Університету, бо ж навчання в ЗВО - це, перш за все, Люди! Окрема подяка Ірині Валентинівні Сингаївській, яка весь цей час по-материнські направляла та підтримувала нас, а також моїй науковій керівничці - Скляровій Ганні Олександрівні, яка допомогла повірити в себе та повсякчас надихала мене!

 

Оновлено: П'ятниця, 26 липня 2024 17:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК від Анастасії Безкоровайної