Юридичний факультет пишається своїми випускниками — Університет «КРОК»

Новини та події

Юридичний факультет пишається своїми випускниками

26 липня 2024 Новини та події

Випускниця Юридичного факультету Лещенко Олена (бакалавр 2009 р.) поділилась своїм відгуком про навчання в Університеті «КРОК».

Починаючи з 5-го класу я точно знала, що хочу пов’язати своє життя з юриспруденцією. Вибір ЗВО був дуже складним та за порадою своєї знайомої, я свій вибір зупинила на Університеті «КРОК»… і жодного разу про це не пошкодувала.  

У даному закладі гармонійно все, починаючи з його розташування, облаштування аудиторій, дуже зручного і доречного розкладу занять, закінчуючи педагогічним складом, в моєму випадку педагогічним складом юридичного факультету Університету, який однозначно займає окреме місце в моїх спогадах та серці.  

Переважна більшість наших викладачів – це не тільки висококласні фахівці своєї справи, а й чудові люди, які завжди з великою повагою, любов’ю, терпінням та розумінням (за це їм окрема подяка) відносилися до нас. Також мені пощастило і з групою (І гр.) – Ви найкращі! Завдяки легкій, веселій та приємній атмосфері, яка завжди панувала в Університеті, роки навчання пролетіли дуже швидко і по праву зайняли своє місце серед «найкращих років мого життя».  

Після закінчення ЗВО я пішла працювати в судову систему, де працюю і наразі.

Оновлено: Середа, 31 липня 2024 17:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Юридичний факультет пишається своїми випускниками