Тренінг для фасилітаторів в рамках проєкту ArtNoConflict — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг для фасилітаторів в рамках проєкту ArtNoConflict

16 вересня 2024 Новини та події

З 4 по 6 вересня 2024 року кандидат юридичних наук, доцент юридичного факультету Університету «КРОК» Доляновська І.М. взяла участь у черговому етапі тренінгу для фасилітаторів проєкту Еразмус+ ArtNoConflict, місцем проведення якого виступив Університет Миколаса Ромеріса (м.Вільнюс, Литва).

Метою тренінгу було навчання вмінню організовувати комунікацію в процесі вирішення конфліктів в освітньому середовищі серед учнівської та студентської молоді, використовуючи техніки ненасильницької комунікації, переговорів, медіації, дотримуючись принципів поваги та толерантності до всіх учасників освітнього процесу. До литовських колег, які здійснювали навчання ( Agne Tvaronaviciene and Indre Korsakoviene), доєдналися й представниці Нідерладської Бізнес Академії (Marjon Kuipers and Gea van Klompenburg, які забезпечили потужний супровід поєднання знань і досвіду у мистецтві переговорів, комунікації та спілкування.

У тренінгу також взяли участь представники Бізнес Школи Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, Батумського державного університету імені Шота Руставелі, представники молодіжних громадських організацій України та Грузії.

Наразі учасники мають розробити навчальні програми з мистецтва ненасильницької комунікації для навчання молоді в Україні та Грузії, що, безперечно, сприятиме покращанню культури спілкування, зниженню насильницьких проявів у молодіжному освітньому середовищі, підвищення правової свідомості і волі молоді!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг для фасилітаторів в рамках проєкту ArtNoConflict