KROK SPORT CHALLENGE. Спортивна подія Університету — Університет «КРОК»

Новини та події

KROK SPORT CHALLENGE. Спортивна подія Університету

17 вересня 2024 Новини та події

11 вересня 2024 року відбувся KROK SPORT CHALLENGE перший захід в рамках рейтингового проєкту «Ліга КРОКу» реалізований командою Студентської ради Університету. Участь в цьому заході- це справжній виклик собі в різних видах фізичної активності! 

KROK SPORT CHALLENGE відбувався в три етапи:

  • Перший етап: Кольоровий забіг. Учасники  на певній дистанції знаходили прапорці свого кольору, на швидкість їх збирали і передавали естафету наступному учаснику, допоки не буде зібрано всі прапорці.
  • Другий етап: Виконання завдань на 5-ох локація. На локації «Мегамозок»-стоячи в планці учасники відповідали на питання, що стосуються різних видів спорту. На локації «В яблучко» гравці змогли перевірити свою влучність і цілили дротиками в кульки. Учасники локації «Зависни» з обтяжувачем мали протриматись звисаючи якомога довше часу, а на локації «Хто не скаче, той…» необхідно було за хвилину стрибати через скакалку зі сторони в сторону. Одним з дотепних у виконанні завдань був «Крабовий біг» з фітнес-резинкою, де приставним кроком треба було обійти перешкоду і передати естафету члену команди.
  • Третій етап: Фінальні завдання у внутрішньому подвірʼї. З особливою цікавістю групи підтримки та учасники, які не брали участь у цих завданнях спостерігали за цими батлами. Тенісний батл в скороченому форматі до 6 очок був зіграний швидко, а потім на всіх очікувало найвидовищніше і вперше проведене в рамках спортивних заходів завдання «Слизький боулінг». Учасники в спеціальних водонепроникних костюмах мали проїхатись по слизькій доріжці і вибити страйк. 

Результати KROK SPORT CHALLENGE:

  • Збірна Маркетингу, Менеджменту, Фінансів, Підприємництва, Туризму - 122 бали
  • Збірна Психологія, Право, Журналістика, Медсестринство - 110 балів
  • Збірна Фахового Коледжу - 85 балів 
  • Збірна Компʼютерних наук, Дизайну - 76 балів

Мегавдячні всім, хто був з нами ці кілька годин, бо ця подія була начинена позитивними емоціями! До зустрічі на Волейбольному турнірі 19 вересня!

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

KROK Sport Challenge // 11.09.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » KROK SPORT CHALLENGE. Спортивна подія Університету