Міжнародна конференція в рамках проєкту CLIMAN — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародна конференція в рамках проєкту CLIMAN

26 вересня 2024 Новини та події

16-20 вересня 2024 року в Батумському державному університеті імені Шота Руставелі (м. Батумі, Грузія) відбулася Міжнародна конференція з поширення результатів та забезпечення стійкості в рамках проєкту Еразмус+ «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату / CLIMAN» (619119-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP).

Команду Університету «КРОК» представляли:

  • Андрій ЛОТАРЄВ - директор навчально-наукового інституту міжнародної освіти/ ННІМО;
  • Галина БОГАЧЕНКО - директор центру міжнародних проєктів ННІМО;
  • Анастасія ШЕПЕЛЯ – керівник проєктів та програм ННІМО;
  • Анастасія Наконечна - керівник проєктів та програм у сфері матеріального (нематеріального) виробництва (корпоративне управління) патронатної служби Університету;
  • Аліна Гольцева, директор департаменту зі студентських питань;
  • Валентин Янчарук - менеджер зі зв'язків із громадськістю департамента зв’язків із громадськістю та реклами, керівник вокальної студії.

Представники Університету КРОК, виступаючи в ролі співкоординаторів, поділилися історією та викликами проєкту CLIMAN. Вони акцентували увагу на ключових подіях, заходах, а також підсумували результати та досягнення. Як партнери, вони презентували результати проєкту, зокрема розробку та пілотування модулів з кліматичного менеджменту, модернізацію навчальних програм, акредитацію, а також діяльність і ініціативи центрів кліматичного менеджменту, включаючи дорожню карту співпраці зі стейкхолдерами.

Українські та грузинські партнери, окрім основних результатів проєкту, підкреслили важливість підвищення кваліфікації викладачів і адміністративного персоналу, можливостей для студентів, дисемінації та забезпечення сталості. Зустріч також передбачала практичні заняття в Національному парку Мачахела та участь у заключній конференції, присвяченій двотижневому стажуванню студентів у Державному університеті ім. Акакія Церетелі в Кутаїсі.

Потужний консорціум CLIMAN, до якого входять партнери з Нідерландів, Німеччини, Латвії, Литви, Італії, України та Грузії, продемонстрував взаєморозуміння, спільні цінності, здатність вирішувати проблеми та підтримку протягом усього проекту. Ця співпраця закладає міцний фундамент для нових перспектив, можливостей та ініціатив, які обіцяють продовження плідної співпраці в майбутньому.

Щиро дякуємо проектним командам Батумського державного університету імені Шота Руставелі та Державного університету імені Акакія Церетелі за чудову організацію міжнародного заходу!

Проєкт співфінансується програмою Erasmus+ Європейського Союзу.

 

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародна конференція в рамках проєкту CLIMAN