Організаційні збори для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори для майбутніх фахівців з туризму

03 жовтня 2024 Новини та події

Прекрасна кроківська традиція – системно проводити кафедральні організаційні збори для студентів.

Протягом вересня 2024 року для всіх груп освітньої програми «Туризм» денної форми були проведені організаційні збори, на яких студентам надавалася інформація про терміни навчання у поточному навчальному році, обговорювалася «Пам’ятка студента», основні принципи і положення академічної доброчесності, плани щодо практико-орієнтованих заходів, інші поточні питання.

Для студентів 1 курсу таких зустрічей декілька, бо потрібно більш детально познайомити першокурсників із усіма особливостями освітнього процесу. Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму розкрила основні положення Освітньої програми «Туризм», показала презентацію щодо особливостей підготовки майбутніх фахівців у нашому Університеті, познайомила з іншими документами.

Особливо незабутньою була перша зустріч, яка відбулась зразу після Посвяти у студенти, на яку були запрошені батьки, родичі, друзі студентів, які прийшли на свято. Також на заході були присутні випускники спеціальності «Туризм» 2023 року Плисенко Павло та Музика Олег, які поділилися своїми враженнями, прекрасними спогадами  щодо навчання в нашому Університеті. Також, варто зазначити, що Плисенко Павло отримав найвищу нагороду  нашого навчального закладу – Зірку КРОКу, яка вручається саме на Посвяті у студенти щороку найкращим кроківцям. І це був прекрасний приклад для першокурсників, як можна досягати успіху.

Надзвичайно цікавою була зустріч із першокурсниками, коли вони ділилися своїми досягненнями, сподіваннями, мріями, першими враженнями від студентського життя. Козійчук Оксана Григорівна – доцент кафедри туризму та Петренко Марина Іванівна – провідний методист також взяли участь в обговоренні.

 

Побажаємо усім студентам, викладачам, співробітникам

успішного навчального року!

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори для майбутніх фахівців з туризму