Презентація нового підручника «Економіка відновлення» — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація нового підручника «Економіка відновлення»

04 жовтня 2024 Новини та події

Презентацію нового підручника «Економіка відновлення» провели редактор видання, доктор економічних наук, професор Віктор Іванович Грушко, та співавтор, перший проректор Університету, кандидат економічних наук, професор Наталія Миколаївна Литвин. Вони підкреслили актуальність підручника у контексті підготовки до переходу від воєнної економіки до післявоєнної. За їхніми словами, для цього необхідний ґрунтовний та об’єктивний аналіз сучасного економічного стану. Також були представлені всі члени авторського колективу.

Кожен автор коротко розповів про свій внесок у створення підручника. Зокрема, доктор економічних наук, професор Євгеній Анатолійович Бобров підкреслив важливість відновлення енергетичного сектору, зазначивши, що в умовах війни країна стикається з ентропією, але водночас криза відкриває нові можливості для розвитку. Доктор філософії Дмитро Костянтинович Ткач презентував розділ, присвячений інституційному забезпеченню державного регулювання енергетичної галузі.

Завідувач кафедри економіки та фінансів, доктор економічних наук, професор Ігор Іванович Румик поділився своїм баченням бюджетно-боргової політики в умовах післявоєнного відновлення.

Директор видавництва «Ліра-К» Віталій Іванович Зарицький наголосив на важливості випуску підручників для освітнього процесу та поділився думками щодо сучасного стану видавничої галузі.

На заході були присутні студенти, викладачі Університету та запрошені гості, що сприяло жвавій дискусії щодо актуальних викликів економіки відновлення.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Презентація підручника «Економіка відновлення» // 02.10.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 04 жовтня 2024 16:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація нового підручника «Економіка відновлення»