#ПроКРОК від Оксани Омельченко — Університет «КРОК»

Новини та події

#ПроКРОК від Оксани Омельченко

13 травня 2024 Новини та події

Випускниця спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (бакалавр), а нині студентка магістратури тієї ж спеціальності, а також спеціальності «Менеджмент», Оксана Омельченко, ділиться своїми враженнями щодо навчання.

Хочу висловити слова подяки Університету «КРОК» за високий рівень освіти, професіоналізм викладачів та співробітників, а також за теплу та дружню атмосферу, яка панує у нашому навчальному закладі.

Студенти нашого університету отримують не лише знання, а й цінні життєві навички, які допомагатимуть їм у майбутньому. «КРОК» для мене – це велика, дружня родина. Тут я знайшла своїх друзів, щирих та відкритих людей.

Окремо хочу подякувати кафедрам на яких я навчаюсь на даний момент і здобуваю ступінь магістра. Кафедрі національної економіки та фінансів Румику Ігорю Івановичу, Плетенецькій Світлані Михайлівні та Перепелиці Галині Миколаївні за їхню старанну роботу та відповідальність, за знання та слова підтримки. Також кафедрі управлінських технологій Пазєєвій Ганні Михайлівні за плідну працю, за надання можливості отримати професійно значущі знання і навички. Дякую за можливість отримати якісну освіту, за підтримку та зацікавленість у розвитку кожного студента.

Наш Університет заслуговує на високу оцінку та повагу, і я щиро вдячна за все, що ви робите для молодого покоління.

Оновлено: Середа, 12 червня 2024 21:11
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #ПроКРОК від Оксани Омельченко