Фільтрувати матеріали за датою: травня 2024 — Університет «КРОК»

Найближчим часом

07 травня 2024 Новини та події

Кафедра туризму має багаторічну прекрасну традицію, коли студенти 3 курсу освітньої програми «Туризм» демонструють свою розроблену екскурсію під час вивчення курсу «Організація екскурсійної діяльності», студентам молодших курсів у кінці навчального року. Викладачем і незмінним куратором проєкту «Екскурсовод – професія як мистецтво» є Сокол Тетяна Георгіївна – доцент кафедри туризму.

07 травня 2024 Новини та події

30 квітня 2024 року команда ЮНЕСКО Фахового коледжу Університету «КРОК» відвідала Фестиваль української писанки, що відбувся в Києві напередодні Великодніх свят.

07 травня 2024 Новини та події

Випускник Фахового коледжу та Університету «КРОК» Басюк Роман ділиться своїм відгуком про навчання.

03 травня 2024 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Фаховий коледж Університету «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійного ступеню фаховий молодший бакалавр галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

03 травня 2024 Новини та події

01 травня 2024 року відбувся Великодній квест 2024!

03 травня 2024 Новини та події

30 квітня 2024 року на території Університету були проведені навчання спільно з підрозділом пожежної частини №6 Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві, для підвищення рівня знань з протипожежної безпеки та вміння на практиці користуватись засобами пожежогасіння серед студентів та працівників Університету «КРОК».

03 травня 2024 Новини та події

У рамках інформаційної кампанії до Дня охорони праці, посадові особи з питань охорони праці, з питань праці, з питань впровадження та реалізації програм психосоціальної підтримки Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели відкриту лекцію для студентів останніх курсів Університету «КРОК».

02 травня 2024 Новини та події

29 квітня 2024 року в рамках реалізації професійного проєкту «Кроксфорд», директоркою їдальні Університету «КРОК» та викладачкою фахового коледжу Дар'єю Миколаївною Федак-Сидорчук, відбулася зустріч із відомим сомельє Віталієм Ковачем. Проєкт «Кроксфорд» спрямований на знайомство студентів з професіоналами своєї справи.

02 травня 2024 Новини та події

Команда кафедри маркетингу та поведінкової економіки сприяє розвитку практичних навичок студентів, створюючи відповідні умови.

02 травня 2024 Новини та події

29 квітня 2024 року в приміщенні бібліотеки Університету «КРОК» відбувся майстермайд за участі військових капеланів-психологів громадської організації «Незламні духом українці» та студентів, магістрантів, аспірантів спеціальності «Психологія». 

02 травня 2024 Новини та події

З 6 по 25 квітня 2024 року навчально-науковий інститут міжнародної освіти представив Університет «КРОК» у ряді освітніх онлайн виставок Begin Edu Fairs, організатором яких виступила міжнародна компанія Begin Group, що працює з освітніми організаціями по усьому світу.

02 травня 2024 Новини та події

29 квітня 2024 року відповідно до наказу ректора №8Са-1 від 07.03.24 року кафедрою управлінських технологій Університету було  проведено щорічну атестацію здобувачів освітньо-наукової програми «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент» наукового ступеня доктора філософії та доктора наук.

02 травня 2024 Новини та події

30 квітня 2024 року відбувся відбір здобувачів Університету «КРОК» на участь у літній школі «Rule of Law», що проходитиме у м. Сопот, Польща, у період з 28 серпня по 5 вересня 2024 року.

02 травня 2024 Новини та події

23 та 29 квітня 2024 року відбулися конкурсні відбори здобувачів Університету «КРОК» на програми мобільності з європейськими закладами вищої освіти.

02 травня 2024 Новини та події

Мрієте про власний бізнес, але вам не вистачає досвіду? Долучайтесь до заходу по програмі Erasmus for Young Entrepreneurs та знайдіть собі ментора у Європі!

Ця програма дозволяє втілювати ваші бізнес-ідеї разом із досвідченими підприємцями з 44 країн світу. Цікаво дізнатися більше?

Приходьте на спільну презентацію від Університету КРОК, CIVITTA, Radar Tech і YEP. На заході ви дізнаєтесь деталі про програму, послухаєте історії успіху учасників обміну та матимете можливість отримати відповіді на свої питання щодо участі в програмі.

02 травня 2024 Новини та події

25 квітня 2024 року  о 10:00  для  студентів 2-го курсу Освітньої програми «Менеджмент», денної форми навчання відбулася захоплююча гостьова лекція-зустріч із запрошеним лектором із Шарманським Ігорем Богдановичем, координатором проєктів мультипрофільної компанії  «БУСТА».

02 травня 2024 Новини та події

Коледж є потужною платформою для майбутнього нашої молоді та для нашої держави. Це я можу сказати як випускниця та викладач цього закладу. Освітньо-професійна програма та весь процес побудований настільки правильно та цікаво, що знання та практика після закінчення коледжу дозволяють студентам бути конкурентноспроможними на ринку праці.

02 травня 2024 Новини та події

26 квітня 2024 року в рамках освітньої програми для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбувся майстер-клас «Кава Time». Захід був організований Федуновим Миколою Володимировичем та Вайнорес Іриною Григоріївною при підтримці Ткача Дмитра Костянтиновича.

02 травня 2024 Новини та події

25 квітня 2024 року, успішна участь д.е.н., професора Петрової Ірини Леонідівни, завідувачки кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК», у другій Всеукраїнській науково-практичній конференції «Розвиток ринку праці в умовах глобалізаційних зрушень: виклики для України».

02 травня 2024 Новини та події

24 квітня 2024 року відбувся івент «Дипломатія заради миру» з нагоди Міжнародного дня дипломатії.

02 травня 2024 Новини та події

Олександр Штоль - випускник Фахового коледжу ділиться своїми враженнями #проКРОК та навчання в Коледжі.

01 травня 2024 Новини та події

Запрошуємо на курси підвищення кваліфікації «Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні», навчальна програма яких погоджена Генеральним штабом ЗСУ)! 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2024